Aprillinaljast sai alguse uus hullus

Marge Aliaga
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka need kolm California neiut otsisid kolmapäeval sarnaselt sadadele teistele Los Angeleses Pershing Square’il oma nutifonidega Pokémoni karaktereid.
Ka need kolm California neiut otsisid kolmapäeval sarnaselt sadadele teistele Los Angeleses Pershing Square’il oma nutifonidega Pokémoni karaktereid. Foto: AFP/SCANPIX

Pokémon Go, mis vallutab maailma seitsmepenikoormasaabastega, sai alguse sootuks aprillinaljast. Tagajärjed on aga päris – inimesed satuvad ootamatutesse seiklustesse ning Nintendo väärtus on komeedina üles sööstnud.

Aasta 2014. Google tutvustas oma aprillinaljana Pokémoni väljakutset, kus inimesed pidid neid armsaid koletisi otsima. Rakendus oli mõnda aega aktiivne ning võeti maha. Üks Google’i töötaja, Niantic Labsi tegevjuht John Hanke võttis aga seda tõsiselt, kirjutab Bloomberg. Ning 6. juulil 2016 langes kardin «Pokémon Go» eest. Juba esimestel päevadel selgus, et inimesed otsivad Pokémone päevas pikemalt, kui veedavad aega erinevates sotsiaalmeediavõrgustikes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles