Linnar Viik: hullud ideed tuleb ära teha enne, kui mõistus pähe tuleb (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnar Viik.
Linnar Viik. Foto: Lauri Kulpsoo

Vahetult enne jaanipäeva jõudis meediasse uudis, et president Toomas Hendrik Ilves avas Haanjas Munamäe jalamil nutitöökeskuse Suur Muna. End nutika maaelu keskpunktina reklaamivas paigas on kohalikku toitu pakkuv restoran, seal näidatakse kvaliteetfilme ning muidugi saab seal teha tööd, sest hea internet ja mõnus töökeskkond ootavad nii linna- kui ka maainimesi oma rüperaalidega.

Sündis see kõik aga ühe hullu idee ajel, mis tuli vastu kevadet Linnar Viigi abikaasal Helinal. Suure Muna maja, mis renoveeritigi restoraniks, oli jäänud tühjaks ning Helinal ja sugulasel Epp Leesikul tuli mõte – miks mitte teha majja selline koht, kus neile endile meeldiks käia tööd tegemas.

Mõeldud, tehtud ja kampa võeti ka abikaasad Linnar ja Rauno Schults.

- Suure Muna nutitöökeskuse avamisel saatis president Ilvest tema lätlannast abikaasa Ieva. Praegu vaatan, et teil on kohvikus ka lätikeelne menüü. Kas need asjad on seotud?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles