Bauhofi tegevjuhiks saab Irina Raudsepp

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusmaterjalide ja aiakaupade kauplus Bauhof.
Ehitusmaterjalide ja aiakaupade kauplus Bauhof. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Ehitusmaterjalide ja aiakaupade müügiketi Bauhof tegevjuhina alustab 1. augustist 2016 tööd Irina Raudsepp, kellel on varasemast pikk juhtimiskogemus K-rauta kauplusteketis ning Rimi hüper- ja supermarketite ketis.

«Irina Raudsepal on pikaajalised ja mitmekülgsed kogemused jaekaubanduses ning meie tegevussektorist selge arusaam. Irina on hinnatud kui professionaal ning meeskonnamängija - seetõttu teeb see suurt rõõmu, et ta otsustas Bauhofiga liituda,» ütles Bauhofi senine tegevdirektor Mart Vau.

«Kahtlemata on tegemist suure väljakutsega – asuda juhtima üht Eesti suurimat jaekaubandusettevõtet. Olen selle võimaluse eest tänulik,» ütles Irina Raudsepp. «Usun, et minu varasemad kogemused tulevad siinkohal kasuks ja suudan Bauhofi arengusse panustada ning ettevõtte hea käekäigu eest seista,» lausus Raudsepp.

Bauhofi uue tegevjuhi otsingu aitas läbi viia personaliotsingufirma Amrop.

Bauhof kuulub MyInvest gruppi. Bauhofi 2015. aasta käive oli ligi 84 miljonit eurot. Bauhofil on Eestis 13 kauplust, ettevõttes töötab 450  inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles