Redgate Capital jaguneb kaheks ettevõtteks

Gert Siniloo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Tammemäe Pärnu Finantskonverentsil
Aare Tammemäe Pärnu Finantskonverentsil Foto: Pärnu konverentsid

Juhtiv finantsnõustamise ja investeerimisettevõte AS Redgate Capital jaguneb kaheks ettevõtteks. Redgate jätkab Aare Tammemäe ja Mart Altvee juhtimisel, Veikko Maripuu eestvedamisel jätkatakse investeerimis- ja varahaldusteenuste pakkumist uue üksusega, teatas firma.

Seitsme tegevusaastaga on Redgate Capital kasvanud juhtivaks finantsettevõtteks, millel on kaks põhivaldkonda: ettevõtete finantsnõustamine Baltikumis ning investeeringute teostamine.

Sooviga keskenduda kindlatele tegevusaladele hakkavad edaspidi senise Redgate Capitali asemel tegutsema kaks üksust – senisest laiemal skaalal peamiselt investeeringutele ja varahaldusteenustele pühenduv ettevõte Head Capital Veikko Maripuu juhtimisel, finantsnõustamise teenuse osutamist ja investeerimistegevust jätkatakse Redgate Capitali nime all Aare Tammemäe ja Mart Altvee juhtimisel. Jagunemise järel jäädakse lähedasteks koostööparneriteks ning juriidiline ja korralduslik pool plaanitakse lõpuni viia suve jooksul. 

Redgate Capitali grupi ettevõtete auditeerimata konsolideeritud käive oli 2015. aastal andmete põhjal 8,1 mln eurot, kasum 90 tuhat eurot ja bilansimaht kokku 7,1 mln eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles