Jaeketid jäävad Ecofarmiga sõlmitud lepingute osas kidakeelseks (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Eesti tuntuim jaekett on Konsum.
Coop Eesti tuntuim jaekett on Konsum. Foto: Liis Treimann

Kuigi kalakasvatajate ühistu Ecofarmi kinnitusel on organisatsioon viimase aasta jooksul sõlminud tarnelepingud praktiliselt kõigi suuremate jaekettidega, ei soovi viimased nende lepingute sisu eriti avada.

«Coop Eestil on Ecofarmiga leping,» sõnas lakooniliselt Coop Eesti kommunikatsioonijuht Martin Miido. Samas möönis ta, et hindade ja mahtude poolelt ei ole neil kahjuks võimalik numbreid välja tuua, kuna tegemist on lepinguliste suhetega. «Küll aga saame öelda, et tegemist on pigem tagasihoidlike numbritega,» lausus ta.

«Tõepoolest, sõlmisime hiljuti lepingu Ecofarmiga,» kinnitas ka Rimi Eesti pressiesindaja Katrin Bats. Esialgu on kauplusekett tellinud ühistult alles ühe koguse kampaaniakaupa Säästumarketi tarbeks. «Püsisortimendis nende tooteid veel pole, aga mõistagi võib see muutuda, kõik sõltub tarbija huvist ja hankija võimalustest,» lausus Bats.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles