Eesti Energia asutas tootmist koondava firma Enefit Energiatootmine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia Tehnoloogiatööstus.
Eesti Energia Tehnoloogiatööstus. Foto: Energia.ee

Ida-Virumaal elektrijaamu käitav Eesti Energia Narva Elektrijaamad on kasutusele võtnud uue ärinime Enefit Energiatootmine, ettevõttega soovib kontsern peagi liita ka enda õlitootmisüksuse, vahendab BNS.

Eesti Energia Narva Elektrijaamad AS on juuli alguses teinud kande, millega võtab kasutusele ärinime Enefit Energiatootmine AS, selgub äriregistri andmetest. Juuni lõpus on uue ärinime kasutusele võtnud ka põlevkivi kaevandamisega tegelev Eesti Energia Kaevandused AS. Selle firma uus ärinimi on Enefit Kaevandused AS.

Varem on Eesti Energia teatanud, et liidab Enefit Energiatootmisega ka enda õlitööstuse, et kaks suurimat tootmisüksust üheks muuta ning seeläbi efektiivsust kasvatada.

Kontsern andis juuni keskpaigas ka teada, et liidab ühte enda taastuvenergia tootmise ning koondab selle ühte tütarettevõttesse nimega Enefit Taastuvenergia. Enefit on kaubamärk, mida Eesti Energia on seni kasutanud peamiselt välisturgudel ja põlevkiviõli tootmises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles