Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Kiirendatud korras ideest teostuseni - jäätis valmis vaid paari kuuga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

​Jäätisetegu võtab ideest valmis tooteni enamasti aega natuke alla aasta, kuid vajadusel saab ka kiiremini. Nii jõuab reedel poelettidele Balbiino uus soolase karamelli lisandiga maapähkli-koorejäätis, mille tootearendusega alustati alles tänavu aprilli lõpus.

Eelmisel aastal tegi tootearendus spetsialist 150 erinevat katsetust ning seoses tervisliku toitumise massidesse jõudmisega prooviti ka nisuidu-porgandijäätist ja kõrvitsa-kaneelijäätis, kuid praegu need veel tootmisesse ei jõua. Kolk leiab, et veel on vara Eesti rahvale seda pakkuda.

Tagasi üles