/nginx/o/2016/07/01/5563025t1h5d4a.jpg)
Lennukis tellitud kosutus on tõenäoliselt üks turvatumaid eineid, mida on võimalik süüa. Samas on see ka rahvusvaheline äri, mida osaliselt aetakse Eestis – maailma suurim pardatoitlustaja LSG Sky Chefs Tallinnas valmistab päevas 2000–2500 einet.
Lennukis tellitud kosutus on tõenäoliselt üks turvatumaid eineid, mida on võimalik süüa. Samas on see ka rahvusvaheline äri, mida osaliselt aetakse Eestis – maailma suurim pardatoitlustaja LSG Sky Chefs Tallinnas valmistab päevas 2000–2500 einet.
Kui tavalises restoranis on kokal omajagu mänguruumi, siis nõuded lennukitoidule on tunduvalt karmimad: portsjonid peavad alati olema ühesugused, ja seda nii toorainelt kui ka koguselt. Grammi pealt. Kui roas on ette nähtud kaks kirsstomatit, peab alati taldrikul olema kaks kirsstomatit.