Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/07/01/5563025t1h5d4a.jpg)
Lennukis tellitud kosutus on tõenäoliselt üks turvatumaid eineid, mida on võimalik süüa. Samas on see ka rahvusvaheline äri, mida osaliselt aetakse Eestis – maailma suurim pardatoitlustaja LSG Sky Chefs Tallinnas valmistab päevas 2000–2500 einet.
Kui tavalises restoranis on kokal omajagu mänguruumi, siis nõuded lennukitoidule on tunduvalt karmimad: portsjonid peavad alati olema ühesugused, ja seda nii toorainelt kui ka koguselt. Grammi pealt. Kui roas on ette nähtud kaks kirsstomatit, peab alati taldrikul olema kaks kirsstomatit.