Lennukis tellitud kosutus on tõenäoliselt üks turvatumaid eineid, mida on võimalik süüa. Samas on see ka rahvusvaheline äri, mida osaliselt aetakse Eestis – maailma suurim pardatoitlustaja LSG Sky Chefs Tallinnas valmistab päevas 2000–2500 einet.
Tellijale
Kuidas saab toit lennukisse?
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tavalises restoranis on kokal omajagu mänguruumi, siis nõuded lennukitoidule on tunduvalt karmimad: portsjonid peavad alati olema ühesugused, ja seda nii toorainelt kui ka koguselt. Grammi pealt. Kui roas on ette nähtud kaks kirsstomatit, peab alati taldrikul olema kaks kirsstomatit.