Muuda koosolek põnevaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niitvälja Golf
Niitvälja Golf Foto: Kaido Haagen

Üha rohkem räägitakse erinevatest võimalustest, kuidas ettevõte saab oma töötajaid inspireerida. Motivatsioonipakketide kõrval võiks igapäevatööd stabiilselt põnevamaks muuta, tehes koosolekuid aeg-ajalt kontorist väljas.

Piknikud ja jalutamiskoosolekud on juba suhteliselt levinud, kuid hoopis põnevam on koosolek linnamelust väljas koos põneva ühistegevusega. Matkad, võistlused või heategevus on variandid, samuti näiteks golfi mängimine, mis on teada tuntud mäng mõtlevatele inimestele.

“Hiljutise remondi käigus sai mitu erineva suurusega koosoleku- ja seminariruumi värskenduse ja lisamugavused, mis tähendab, et meil on nüüd täielik valmidus erineva suurusega seltskondi vastu võtta,” tutvustab Niitvälja Golfi tegevjuht Kristo Tohver. “Meil mahub koosolekut pidama nii 8-liikmelised, aga ka oluliselt suuremad, kuni 250-liikmelised meeskonnad.”

Foto: Kaido Haagen

Ettevõtted tahavad rohkem kui ainult ruumide renti

Ruume renditakse paljudes kohtades, kuid ettevõtted tahavad midagi enamat kui ainult teisi seinu, mille vahel oma nõupidamist läbi viia. Nad tahavad elamust ja midagi, mis jääks inimestele meelde, tekitaks emotsiooni ja liidaks meeskonda. Koosolek või seminar Niitvälja ideaalselt roheliste muruväljade vahel seda kahtlemata pakub ning ühine golfimäng on mõnus ja arendav vahepala koosoleku või seminari vahel. “Sõltuvalt seltskonnast pakume 1-4 tunniseid golfipakette,” tutvustab Kristo Tohver. “Viime läbi golfidemo, lähme inimestega rajale mängima või võistleme mini-golfis. Põnevust tunneb igaüks ning saame golfimängu vastavalt kliendi soovile mugandada.”

Foto: Kaido Haagen

Golfi tugevuseks on selle sobivus kõigile, olenemata vanusest, rahvusest, soost või kehakaalust. Selle saab baastasemel suhteliselt kiiresti selgeks, et juba pärast lühikest demo esimesi proovilööke teha. “Eduelamus ja positiivsed emotsioonid enda ning teiste suurepäraselt sooritatud löökidest tulevad ruttu,” teab Tohver, kes ise on golfi mänginud juba 10 aastat. Põnev on veel see, et golfi saavad koos mängida nii algajad kui ka profid ning irooniliselt võidavad tavaliselt algajad. Samuti on golfimäng jõukohane nii lastele, noorukitele, täiskasvanutele kui ka eakatele.

Paketid nii väiksematele kui suurematele seltskondadele

Eesti golfi kodu tegevjuht ütleb, et kõige sagedamini käivad Niitväljal ettevõtete nõukogud või juhatused, kes rendivad privaatse vip-lounge’i, mis hõlmab endas seminariruumi, puhkeala ning sauna 8-10 liikmelisele seltskonnale. “Siin on hea astuda argirutiinist välja, vaadata tegevusi distantsilt ning panna paika lühi-ja pikaajalisi eesmärke,” teab Tohver.

Foto: Kaido Haagen

Teine aktiivsem sihtgrupp on 30-kohalise seminariruumi rentijad, kelle meeskond on suurem või kes tahavad tervele ettevõttele koolitust teha. “Tegelikult mahub meil inimesi kuni 250, niiet ruumi on väga paljudele,” rõhutab Tohver. Niitväljal on eriline aura, mida igal golfikeskusel pole. Sõbralik õhustik, avatud olek, viisakus ja lugupidamine kooskõlas kauni looduse ja täiuslikult hooldatud muruväljadega moodustavad õhustiku, mis soosib õppimist, arengut ja keskendumist.

“Meil on mitmeid püsikliente, kes toovad oma ettevõtte kas tervenisti või meeskondade kaupa mitmeid kordi aastas Niitväljale. Mõned ütlevad, et nende produktiivseimad ja lennukamad koosolekud on peetud just siin,” toob Niitvälja Golfi tegevjuht Kristo Tohver näiteid positiivsest tagasisidest. Oluline on ka teadmine, et golfidemo tehakse tervele seltskonnale korraga, niiet keegi ei pea järjekorras ootama ega tegevusetult aega kulutama.

Niitvälja Golf asub Tallinnast ainult 30 kilomeetri kaugusel. Ruumide rendi paketile lisaks on seltskondadel võimalik tutvuda lähemalt golfimänguga, teha ise esimesi lööke või võistelda minigolfis.

Tutvu lähemal koosoleku võimalustega Niitväljal siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles