Karu: hea hinna korral on Olympic valmis Hiltoni hotellihoone müüma (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamaegi/

Olympic Entertainment Groupi nõukogu esimees Armin Karu kinnitas aktsionäride üldkoosolekul, et hea hinna korral on ettevõte valmis vastavatud Hiltoni hotellihoone ära müüma.

«Me ei pea iga hinna eest telliskivisid hoidma. Äri me ära ei müü, seda teeme edasi. Kui saame hea hinna, oleme huvitatud [hoone] müügist, siis saame selle raha suunata arendusse,» rääkis Karu neljapäeval aktsionäride üldkoosolekul, viidates potentsiaalsete ostjatena kinnisvarafondidele.

Karu kinnitas ka, et Olympic on huvitatud teistesse Balti riikidesse Hiltoni hotellide rajamisest.

Tallinna Hiltoni hotelli rajamisse investeeris konstern ligikaudu 40 miljonit eurot.

Kuidas täpselt jaguneb Olympicu ja hotelli operaatori vahel tasustruktuur, ei soovinud Olympic Entertainment Groupi juhatuse esimees Madis Jääger täpsustada. «Nii hotell kui hotelliäri kuuluvad OEG-le. Hiltonile maksame tasu, et nad hotelli meie eest juhivad.»

Jäägeri sõnul on tegemist tavapärase operaatorilepinguga, kus tasud sõltuvad hotelli tuludest.

Juuni alguses tööd alustavas hotellis on 12 korrusel kokku 202 tuba, neist 27 on sviidid. Hoones on ka 1800-ruutmeetrine Olympic Casino, konverentsiruumid, ballisaal ja restoran. Hotelli opereerib Hilton Worldwide.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles