Kuninglike pulmade lauanõud valmistab Hiina firma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suveniirtaldrikud
Suveniirtaldrikud Foto: SCANPIX

Prints Williami ja tema kihlatu pulmades vajaminevad lauanõud on enamuses juba valmis.

Et valida välja lauanõude valmistaja, korraldati pakkumine, kus osales 500 firmat, kirjutab thaindian.com. Parima pakkumise tegi hiina kompanii Guangxi Sanhuan Group, uudisest ei selgu, millised olid pakkumise kriteeriumid.

Ettevõtte teatel valmistab ta 16 000 portselanist eset, milleks on õhtusöögi taldrikud, kohvitassid koos alustassidega, suuremad kruusid, mis jagatakse suveniirideks ja suveniirtaldrikud.

Nõusid kasutatakse vaid pulmapeol. Pärast seda need kas utiliseeritakse või jagatakse külalistele mälestuseks.

Graafiliselt kujutatakse esemetel ühtset pilti, mis kujutab prints Williamit ja Kate Middletoni ümber joonistatud süda.

«Kui me võitsime selle tellimuse, olid meie bossid väga õnnelikud ja põnevil,» ütles portselanitootja turundusjuht Gary Qiu, kelle jutust selgub, et nõude partii on juba valmis.

«Valmistasime toodangu väga pingelise ajagraafiku järgi ja kasutasime üht Hiina parimat põletusahju,» lisas turundusjuht.

Kõnealuse portselanitootja ajalugu algab 1987. aastast ja see toodab kõrgkvaliteetseid nõusid ekspordiks. Ettevõttes on 8000 töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles