Tuntud kiivriseerial avastati tootmisviga

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rollerblade kiiver.
Rollerblade kiiver. Foto: Surfhouse

Spordikaupade pood Surfhouse avastas Rollerblade Urban kiivriseerial tootmisvea, mistõttu ei pruugi kiiver tagada klientidele piisavat turvalisust.

«Iseenesest ei ole tegu suure veaga, sest kiiver on siiski täiesti korralik, küll aga lõuaalune kinnitusklamber ei pruugi korralikult kinnituda ja võib lahti tulla,» selgitas Tallinna Surfhouse'i kaupluse juhataja Ivo Musting tootmisviga.

Ta märkis, et kuna süsteem on kõik ühes tükis, siis kinnitusklambri vahetamine nõuaks spetsiaalset õmblustööd ja lihtsam on kiivrid tagasi kutsuda. «Seega palume kõigil Urban kiivri ostnutel see Surfhouse kauplusesse tagastada. Kõigile kiivri ostnutele tagastatakse raha ostutšeki alusel,» lausus Musting.

Selgus, et hetkel puudutab see tootmisviga ainult 10 inimest, kuna just niipalju kõnealuseid kiivreid on Eestis müüdud. Enamus neist suudeti tuvastada poe kliendibaasist, seega ainult mõned kliendid on tabamata.

Mudelit müüdi eelmisel suvel Surfhouse Tallinna poes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles