Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Katse: söögikohad ei vaevu avaldama infot toiteväärtuse kohta

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Vapiano pasta.
Vapiano pasta. Foto: Kultuurikava.ee

Postimehes ilmus hiljuti Evelyn Kaldoja kommentaar («Pekiinfot, palun», 27.05), kus ta avaldas soovi näha rohkem toitumisteavet ja seda just avalikes söögikohtades, et need, kel vaja, saaksid ikka oma kaloreid lugeda. Kolme tuntud toidukohaga kõneldes selgus, et inimesed küsivad toitude kalorsuse kohta väga harva ning seepärast ei tõtta söögikohad ka omal algatusel seda infot menüüsse lisama.

Kohvikuketi Reval Café turundus- ja kommunikatsioonijuht Maarja-Triin Krabi nimetas Evelyn Kaldoja arvamuslugu huvitavaks ning pigem positiivseid mõtteid tekitavaks. «Senini pole selle kohta soove klientidelt palju tulnud, vaid ühel korral on tulnud selline ettepanek inimeselt, kellel oli käsil toitumiskava järgimine,» ütles ta.

Tagasi üles