Eesti parim mobiilirakendus 2016 on Pipedrive

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipdrive
Pipdrive Foto: Mobiilifoto

Infosüsteemi ameti eestvedamisel valiti parimaks Eestis toodetud ja hetkel käigus olevaks mobiilirakendusteks müügijuhtimisäpp Pipedrive.

Žürii esimehe Asko Seeba sõnul on Pipedrive väga hästi ära tabanud selle, mida on mõtet mobiili peal teha ning nad pole üritanud kopeerida tavaarvuti lahendusi mobiilile, samuti on neil suur hulk kasutajaid kogu maailmas.

Teise žürii liikme, Karma Ventures partneri Margus Uudami sõnul on Pipedrive tulnud välja lahendusega valdkonnas, kus on juba maailmas ülitihe konkurents, kuid hoolimata sellest liigub ettevõte oma valdkonnas maailma esirinnas ning kasvab kiirelt.

Asko Seeba arvates on mobiiliekraanist saanud eestlase tähtsaim ekraan - mobiil on olulisem kui arvuti ja televiisor. «Õnneks näeme ka üha tõsisemalt võetavaid Eestis tehtud rakendusi,» ütles Seeba.

Parima mobiilirakenduse konkursi uue ärimudeli eriauhnna võitis Bike-ID Eesti, parima disaini eriauhinna ning ka NutiKaitse 2017 eriauhinna sai Pocopay, innovatsiooni eriauhinna VitalFields.com ning rahva lemmiku eriauhinna Elisa Raamat.

Eesti parima mobiilirakenduse konkursi finaali jõudsid Sportlyzer, Pipedrive, Elisa Raamat, Barking, Pocopay, Bike-ID Eesti, Fleep, AirPatrol, VitalFields.com ja Timbeter. Kokku võistles parima mobiilirakenduse tiitlile rohkem kui 50 erineva eluvaldkonna mobiilirakendust.

Eesti parima mobiilirakenduse konkursil osalevad juba toimivad lahendused.

Konkursi žüriisse kuulusid  Asko Seeba (Mooncascade), Margus Uudam (Karma.vc), Anna Piperal (e-Estonia Showroom, WSA Mobile), Kristel Viidik (Testlio.com), Lauri Läheb (NutiKaitse 2017), Tajo Oja (Fraktal) ja Rain Rannu (Fortumo).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles