Statoil võtab tööle ligi sada hooajatöötajat

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvisel ajal kõige suurema koormusega töötavad just Tallinna teenindusjaamad.
Suvisel ajal kõige suurema koormusega töötavad just Tallinna teenindusjaamad. Foto: Lukas Balandis

Statoili kaubamärgi all teenindusjaamasid opereeriv Circle K Eesti AS võtab suvel Tallinna teenindusjaamadesse tööle ligi sada suveabilist ning neile, kes tulevad Tallinnasse tööle teistest piirkondadest, tagatakse tasuta majutus ja sõidukompensatsioon.

Circle K Eesti AS-i personalidirektori Maarika Lemberi sõnul on suvel jaekaubanduse turul töökonkurents üpris tihe ning töökäsi napib. «Otsime suveabilisi suuresti väljaspool Tallinnat elavate tööotsijate seast, kellel tekib võimalus jätkata püsitööd ka suve möödumisel,» ütles Lember.

Lemberi sõnul hindavad tööotsijad kõrgelt võimalust töötada Statoilis, sest see annab võimaluse töötada tugevas rahvusvahelises organisatsioonis ning koguda väärtuslikke kogemusi edaspidiseks karjääriks.

«Suvisel ajal kõige suurema koormusega töötavad just Tallinna teenindusjaamad, mistõttu pakub Circle K Eesti AS väljaspool Tallinn-Harjumaa piirkonda müüja-klienditeenindaja töökohale võetud kandidaatidele lisaks konkurentsivõimelisele palgale ka tasuta majutust ning kompenseerib kord kuus edasi-tagasi kojusõidu,» nentis ta.

Kõik värvatud suvetöötajad läbivad ametialase koolituse ning asuvad tööle erinevates Statoili täisteenindusjaamades üle pealinna. «Suve möödudes sõlmime kindlasti tublimate suveabilistega soovi korral ka püsiva töölepingu ning anname võimaluse jätkata karjääri meie organisatsioonis. Meil on olemas Tulevase Juhi Arenguprogramm, mille läbides võib iga teenindaja liikuda karjääriredelil ülespoole ning saada kas teenindusjaama juhiks või hoopis ametikoha kontoris,» lisas Lember.

Lemberi sõnul hindavad ka teised tööandjad Statoilis töötanud inimesi kõrgelt, mis omakorda tugevdab inimeste konkurentsivõimet üldisel tööturul.

Töösoovi avaldusi võetakse vastu 31. maini. Kandideerida saavad vähemalt 18-aastased eesti keelt vabalt valdavad tööotsijad, kuid kasuks tuleb ka teiste keelte oskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles