Rimi kärbib aktsiakapitali kümnelt miljonilt ühele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi supermarket Tallinnas Telliskivi tänaval.
Rimi supermarket Tallinnas Telliskivi tänaval. Foto: Martin Ilustrumm

Rimi Eesti Food vähendab aktsiakapitali üheksa miljoni euro võrra ühe miljoni euroni, sest juhtkonna hinnangul pole ettevõttel nii suurt omakapitali vaja.

«Rimi Eesti Food AS on otsustanud vähendada aktsiakapitali üheksa miljoni euro võrra, sest ettevõtetel puudub vajadus omada aktsiakapitali olemasolevas suuruses ja seadusest tulenevad aktsiakapitalile esitatavad nõuded on täidetud ka vähendatud aktsiakapitali suuruse korral,» ütles Rimi kommunikatsioonijuht Katrin Bats BNSile.

Eelmisel aastal oli Rimi Eesti Food AS-i käive 367,9 miljonit eurot ja puhaskasum miljon eurot. Aasta varem olid käive ja kasum vastavalt 363,1 miljonit ja 0,4 miljonit. Ettevõtte omakapitali kogumaht oli majandusaasta lõpul 11,7 miljonit eurot.

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanik on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles