Nii mõnigi siinne telekomfirma kaalub seriaalide tootmist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 hakkas hiljuti näitama seriaali "Doktor Silva".
TV3 hakkas hiljuti näitama seriaali "Doktor Silva". Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Telia Eesti ei välista tulevikus seriaalide omatootmist, siis Starman ise seda tegema ei hakkaks, kuid näeb potentsiaali koostöö tegemisel telejaamadega.

Telia Eesti TV ja multimeedia valdkonna juht Karl Anton sõnas kolmapäeval, et ettevõte kaalub tulevikus klientidele unikaalse sisu pakkumiseks hakata ise seriaale tootma. «Inimesi hoiab kinni ainult sisu, Netflix ja Amazon investeerivad suuri summasid, et seda vaatajatele pakkuda,» ütles Anton.

Tema sõnul on Telia juba praegu liikunud selles suunas, et pakkuda oma klientidele eksklusiivset sisu, mistõttu oleks oma seriaalide tootmine selles osas loogiline samm. Millal ja millega konkreetselt võiks Telia välja tulla, on Antoni sõnul veel vara rääkida.

Telekommunikatsioonifirma Starman ise eksklusiivset sisu tootma hakata ei plaani, küll aga on ettevõte huvitatud vastavast koostööst seriaalide tootmisel mõne telejaamaga.

«Kui selliseid ühisprojekte peaks tulema lauale, siis meie oleme koostööks alati valmis,» ütles Starmani kommunikatsioonijuht Kristi Reiland BNS-ile, lisades, et ettevõte on teemat ka võimalike koostööpartneritega arutanud, aga millegi konkreetseni jõutud ei ole.

«Kõik otsivad ju parimat sisu, mida oma klientidele pakkuda,» ütles Reiland võimaliku koostöö kohta. Starmani esindaja kinnitas samas, et ise filmi- ega seriaalimaailma ettevõte siseneda ei plaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles