Drew Barrymore tingis luksrajooni maja hinnast miljoni alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drew Barrymore
Drew Barrymore Foto: SCANPIX

35aastane Barrymore («Charlie inglid») nõustus noobli Vahemere-stiilis maja eest välja käima 7 miljonit USA dollarit.

Äsjane kolmekorruseline ost pole teab mis ruumikas (kuus magamistuba, viis vannituba), kuid ehtjänkilikult on maja asukoht kõrgeimast hinnaklassist. Maja asub nimelt Montecitos, mis on USA üks kõige luksuslikum ja varakate kuulsuste poolt armastatum elupiirkond, kirjutab Tha Indian.

Siin kohtab Barrymore ilmselt peagi oma uusi naabreid, kelleks on Oprah Winfrey, samuti terve rida vanema generatsiooni meesnäitlejaid, nagu John Cleese, Steve Martin ja Kirk Douglas.

Kohalik ajaleht Montecito Journal märgib, et Barrymore maja vajab küll kosmeetilist kõpitsemist, mida ei saa aga 72 aasta vanusele majale pahaks panna. Häärberi juurde kuulub 1,4 hektari suurune krunt ja see oli algselt müügis 8 miljoni dollari eest.

Vaikse ookeani ääres asuvas Santa Barbaras elab 86 000 elanikku ja see asub Los Angelesest 150 kilomeetri kaugusel. Kliima sealkandis meenutab Vahemere-äärsete riikide oma. Täna lõunapaiku oli seal üheksa kraadi sooja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles