Ei suuda trenni jaoks aega leida? Google teeb seda sinu eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii jooksmine kui ka kõndimine on tervisele kasulikud.
Nii jooksmine kui ka kõndimine on tervisele kasulikud. Foto: SCANPIX

Sel nädalal muutis Google vabanduste taha hiilimise keerulisemaks ning lisas oma kalendrisse Goals (eesmärgid), mis leiavad ajaplaanis vabu auke eesmärkide täitmiseks – olgu see siis perekonnaga suhtlemine, trenn või mõne uue asja õppimine.

See funktsioon on saadaval Androidi ja Apple'i nutitelefonides ning sobivate aegade leidmiseks kasutab rakendus tehisintellekti, vahendab Yahoo. 

Inimesed saavad lisada enda eesmärke ning kalender arvutab välja sobilikud ajad nende tegemiseks. Konfliktide puhul muudetakse eesmärgi ajaplaan automaatselt ümber. Ning kui kasutaja otsustab eesmärki ignoreerida, seab kalender automaatselt uue sobiva aja.

Mida enam inimesi seda funktsiooni kasutab, seda paremaks rakendus ka läheb. Google'i tootejuht Jyoti Ramnath sõnas, et kalender peaks aitama inimesel oma aega võimalikult tulemuslikult kasutada, mitte olema pelgalt sündmuste järjepidamise vahend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles