Eestlased lõid mobiilimängu skandaalsest Donald Trumpist

Aivar Pau
, tech journalist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäng Dungeon Master Trump
Mäng Dungeon Master Trump Foto: Kuvatõmmis

Ameerika Ühendriikides toimuv presidendikampaania andis inspiratsiooni ka kahele üliõpilasele Karl Robenile ja Robert Kullamaale, kes arendasid mobiiliplatvormidele mõeldud mängu «Dungeon Master Trump».

Tegemist on lihtsa Super Mario stiilis mänguga, kuid lisaks näppude osavusele on vaja ka pisut nutikust. «Nimelt esitatakse pidevalt küsimusi, mis on seotud presidendivalmiste kampaaniaga,3 rääkis Roben mobiilimängust.

Kasutajatel endal on võimalik mängu loomisel kaasa lüüa esitades stsenaariumi ideid mängu kodulehel www.dungeonmastertrump.com

Robeni sõnul sai mängu tegemise idee alguse juhuste kokkulangevusena. «Idee tekkis, kuna vajasime mõlemad oma lõputöö jaoks teemat ja üheks mõtteks oli teha mobiilimäng. Poliitika on mulle alati huvi pakkunud ning kuna seekord ületavad Ameerika presidendivalimiste kampaania oma meelelahutuslikkuses ja absurdsuses kõiki varasemaid ning on suur tõenäosus, et sellist kampaaniat meie põlvkonna ajal enam ei näe, siis otsustasime selle teha oma mängu kandvaks ideeks.»

Dungeon Master Trump Android versioon on olnud huvilistele kättesaadav Google Play poes üle kahe nädala ning alates sellest laupäevast on olemas ka IOS-versioon. «Seni oleme seda levitanud pigem oma sõprade seas, et saada neilt esialgset tagasisidet idee kui ka tehnilise poole kohta.»

Trumpi mängu saab alla tõmmata Apple Store ja Google Playst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles