Nimistu: Tallinna sadamat läbivad reisijad eelistavad enim neid kolme laeva

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisijad Tallinna sadamas
Reisijad Tallinna sadamas Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Tallinna Sadama reisijate arv kasvas märtsis 13 protsenti, populaarseim oli Tallinna-Helsingi liin, kus reisijad eelistasid kas Tallinki Stari, Viking Line'i Ciking XPRS'i ja Eckerö Line'i Finlandiat.

Tallinna Sadam sadamaid läbis märtsis 741 099 reisijat, mis on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 13,3 protsenti enam ning läbi aegade märtsikuu suurim tulemus, vahendab ettevõte.

Kõige rohkem ehk 87 protsenti reisijaid oli märtsis tavapäraselt Tallinna-Helsingi liinil, mille reisijate arv ulatus 651 195 inimeseni, Tallinna-Stockholm liinil reisis 12 protsenti ehk 81 757 inimest ja Tallinna-Peterburi suunal üks protsent ehk 8011 inimest.

Laevadest vedas märtsis enim reisijaid Tallinki Soome suunal sõitev Star, mille reisijate arv oli 152 403 inimest, populaarsuselt teine laev oli samuti Soome suunal sõitev Viking Line'i Viking XPRS 145 836 reisijaga ning kolmandal kohal Eckerö Line'i laev Finlandia 122 075 reisijaga.

Märtsis külastasid Tallinna Sadama sadamaid reisilaevad 428 korda. Märtsis teenindas Tallink 64 protsenti, Viking Line 20 protsenti, Eckerö Line 15 protsenti ja St. Peterline ühe protsendi reisijatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles