Angry Birdsi loojafirma sai suure kahjumi

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angry Birds -filmi tegelased ja neile hääle andnud näitlejad Bill Hader, Josh Gad, Jason Sudeikis ja Danny McBride Sony stuudios Californias. Suurte investeeringute tõttu filmi oli Angry Birdsi loojafirma Rovio mullune majandusaasta kahjumis.
Angry Birds -filmi tegelased ja neile hääle andnud näitlejad Bill Hader, Josh Gad, Jason Sudeikis ja Danny McBride Sony stuudios Californias. Suurte investeeringute tõttu filmi oli Angry Birdsi loojafirma Rovio mullune majandusaasta kahjumis. Foto: Jesse Grant / AFP

Soome ettevõte Rovio, populaarse mobiilimängu Angry Birds looja, teatas täna, et sai mullu 142 miljoni eurose käibe juures 13 miljonit eurot kahjumit.

Eelmistel aastatel oli ettevõte kasumis, kuid see vähenes aasta-aastalt. Mullu koondas Rovio Soomes mitusada inimest, vahetus ka firma tegevjuht.

«Oodatult oli 2015. aasta Roviole raske, seda osalt tulevikku suunatud suurte investeeringute tõttu,» ütles Rovio tegevjuht Kati Levoranta pressiteate vahendusel.

Rovio investeeris mullu suuri summasid Angry Birds -filmi, mis peaks esilinastuma tänavu mais.

levoranta sõnul õnnestus ettevõttel mullu suurendada efektiivsust ja pöörata firma kurss taas kasumit toovale teele. «Tänavu esimene kvartal on juba kasumlik ja kogu aasta väljavaade on positiivne,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles