Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Suvituslinna söögikohtade talveuni hakkab lõppema

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Haapsalu kuursaal teeb suveks uksed lahti.
Haapsalu kuursaal teeb suveks uksed lahti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Talvehooajaks suletud Haapsalu söögikohad värbavad töötajaid ja teevad mõneks päevaks nädalas uksi lahti.

Külmade ilmade saabudes talvepuhkusele läinud Hermani bistroo ja baar avab uueks hooajaks uksed reedel., kirjutab Lääne Elu.  Hermani perenaine Liina Meerits ütles, et kui aprillis ollakse avatud ainult reedeti ja laupäeviti, siis mais juba rohkem. «Juunis oleme avatud iga päev,» teatas Meerits.

Kõigist teistest Haapsalu söögikohtadest kavatseb Herman eristuda sellega, et pakub ka öösel tugevaid söögikordi. «Tänavu pakume rikkalikke õhtusööke ka pärast südaööd,» ütles Meerits.

 Haapsalu kuursaal avab turismigruppidele uksed mais, tavakülastajaile juunis.

Praeguseks on kuursaali registreerunud üle kahekümne turismigrupi.

Kuursaali perenaise Margit Välja rääkis, et võrreldes mullusega lisandub menüüsse mitmeid kalatoite ja uusi väiketootjate õllesid.

Tagasi üles