STV juht teatas ametist lahkumisest

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
STV senine juht Erik Reinaru
STV senine juht Erik Reinaru Foto: Andres Haabu

Seitse aastat kaabelsideettevõtet STV juhtinud Erik Reinaru andis eile koostööpartneritele teada ametist lahkumisest. Tulevikuplaanid on tal veel lahtised.

«31. märtsil saab minul läbi üks etappidest telekommunikatsiooni maastikul,» kirjutas eile koostööpartneritele saadetud kirjas 1991. aastal asutatud kaabelsideettevõtte STV senine tegevjuht Erik Reinaru. Ta lisas, et seitse aastat STV-s on olnud huvitav ja kogemusterohke aeg, mis andis võimaluse tutvuda paljude toredate inimestega.

«Mul lõpeb juhatuse liikme leping,» sõnas Reinaru Postimehele. Kuigi põhikirja järgi on juhatuse liikme leping 3-aastane, on Reinaru lepingut tavaliselt ühe aasta võrra pikendatud. «Mul on raske kommenteerida aktsionäride või omanike otsust,» sõnas STV senine tegevjuht. Küll möönis ta, et selles võis oma rolli mängida erinev nägemus ettevõtte juhtimisest.

Hetkel Reinarul kindlaid tulevikuplaane ei ole. Siiski loodab ta, et ka uued väljakutsed võimaldavad tal jätkata telekommunikatsiooni valdkonnas, mida hästi tunneb. Oma ametisoleku aja suurimaks saavutuseks peab STV uut ilmet ja imidži muutust.

«STV tehnoloogiabaas on muutunud, muutused on toimunud nii klienditeeninduses kui üldises imidžis,» loetles Reinaru. Küll aga rõhutas ta, et ei pea seda kõike otseselt enda saavutuseks, vaid pigem hea meeskonnatöö tulemuseks.

AS STV on 1991. aastal asutatud Eesti kaabelsideettevõte. 2010. aastani oli ettevõttel oma telekanal - STV Telekanal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles