Nordica loodab pühapäevast taastada liinilennud Brüsselisse

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica värvides lennuk Tallinna lennujaamas.
Nordica värvides lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: Mihkel Maripuu

Brüsseli Zaventemi lennujaam on endiselt suletud ning Nordica korraldab tavapäraste Brüsseli lendude asemel lende Amsterdami.

Nordica kommunikatsioonijuhi Liis Veersalu teatel on Brüsseli Zaventemi lennujaam lendudele suletud veel täna kui ka homme, edasise osas kinnitatud infot ei ole.

«On antud mõista, et järk-järgult soovitakse hakata tegevust taastama, kuid millal ja millisel määral täpsemalt, me täna ei tea,» sõnas ta.

Nordica tänaõhtune plaanitud Tallinn-Brüssel-Tallinn lend opereeritakse Amsterdami. Edasised Brüsseli liini lennud on tühistatud kuni 1. aprillini (kaasa arvatud). Kõikidele reisijatele pakutakse Veersalu sõnul alternatiivsed lennuvõimalused teiste partnerlennufirmade kaudu.

«Meie kõnekeskus on juba alustanud reisijate piletite ümbertegemist ning praeguste plaanide järgi loodame taastada liinilennud Brüsselisse alates pühapäevast. Hoiame jooksvalt Brüsseli lennujaama otsustel ja tegevusel silma peal ning reageerime vastavalt,» lisas Veersalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles