Meediatsensuur: Kylie Minogue video Kagu-Aasias keelu all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Minogue
Kylie Minogue Foto: SCANPIX

Veebruaris Eestis esinev ja laiadele massidele meeldiv lauljatar Minogue (42) on kohanud Aasia riikides üllatuslikku vastuseisu oma uue albumi «Aphrodite» esiksingli videole.

Kõnealuses videos laulule «All The Lovers» näeb hulgaliselt pesuväel inimesi, kes moodustavad tänaval inimpüramiidi ja suudlevad.

Austraaliast pärineva Minogue video esitamise on oma riigi telekanalites keelanud teiste Aasia riikide seas Singapur, Malaisia ja Indoneesia, kirjutab AFP.

Minogue arvates on video seksikas, kuid selle sõnumiks on armastus: «See on jah seksikas, kuid arvan ka, et see on väga südantliigutav ja sensuaalne ning räägib armastusest.»

Mujal on album ja selle muusika hästi vastu võetud, näiteks Suurbritannias tõusis album oma esimesel nädalal, pärast avaldamist juulis, esikohale.

Minogue esineb Saku Suurhallis 23. veebruaril oma maailmaturnee «Aphrodite - Les Folies Tour 2011» käigus. Turnee algab Taanist ja Soomest ja Eesti on selle kolmas peatuspaik.

Kõnealust videot näeb allpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles