Andmevara aktsiad ostab börsifirma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Andmevara kontorit tutvustavast videoklipist.
Kaader Andmevara kontorit tutvustavast videoklipist. Foto: Repro

Siseminister Hanno Pevkuri sõnul võitis möödunud nädalal lõppenud Andmevara aktsiate võõrandamise enampakkumise börsifirma.

«Tulemused on teada. Me ei saa hinda veel öelda, kuna võitis börsiettevõte. Hind saab avalikuks, kui börsifirma selle börsile teatab,» ütles Pevkur valitsuse pressikonverentsil.

Siseministeerium kuulutas veebruari teises pooles välja avaliku enampakkumise riigile kuuluva äriühingu AS Andmevara aktsiate müügiks, 31 956 aktsia alghind on 848 500 eurot.

Andmevara on 19. septembril 1997. aastal asutatud aktsiaselts, mis pakub registrite, andmebaaside ja infosüsteemide pidamise, arendamise, majutamise ning rakendustarkvara hoolduse ja klienditoe osutamise teenust.

Möödunud aastal oli Andmevara müügitulu 3,2 miljonit eurot ja puhaskasum 362 000 eurot, millest tulenevalt dividendide kogusummast 638 000 eurot makstakse eelmiste perioodide kasumite arvelt. Möödunud aastal maksis AS Andmevara riigile dividende 550 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles