Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Evelin Ilves: sõprade seas on suurim hitt speltaleib

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Evelin Ilves oma leivaraamatu esitlusel.
Evelin Ilves oma leivaraamatu esitlusel. Foto: Sander Ilvest

Evelin Ilves tegi möödunud nädalavahetusel Karja pagaritele maitsmiseks ja mõtisklemiseks nelja uue toote näidised.

«Minu poolt on kõik neli paljude inimeste peal katsetatud ja maitsvaks tunnistatud. Kõige suurem hitt minu sõprade seas on musta rukkileiva järel olnud kääritatud speltaleib, mis kohalikus mõistes kuulub sepikute perekonda,» rääkis Evelin Ilves Meie Maale.

Kahest gluteenivabast leivast on kõigi lemmikuks osutunud tema sõnul kaera-seemneleib, mis jahu üldse ei sisaldagi, aga on see-eest ülimaitsev. Kuna selle tegemine on tehnoloogiliselt kõige keerukam, usub Evelin, et see valmistab pagaritele kindlasti kõige enam peamurdmist, ja polegi kindel, kas seda ikka toota saab.

Tagasi üles