Ideid: arvutifänni kuusekaunistused

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment portaalist Gearlog.com.
Fragment portaalist Gearlog.com. Foto: Tarbija24

Maiasmokk kaunistab kuuse loomulikult piparkookide ja läikivates paberites kommidega, kuid mida võiks jõulupuule riputada arvutifänn. Tehnikavidinatele keskendunud portaal Gearlog toob näiteid parematest tehnikavidinatest valmistatud kaunistustest.

Tarbija24 lemmikuks lehel kirjeldatud ehetest on kaunistatud arvutihiir. Idee on geniaalne ja lihtne – vanale hiirele tuleb teha pühade stiilis maaling ja tippu siduda väike vanik.

Ilus tulemus on saadud ka emaplaate kasutades. Nimelt on vanad emaplaadid taas kasutusse võetud ja neist jõuluteemalised kujundid - kuused, kellukesed, tähed - välja lõigatud. Kaunistamisega pole nende puhul tarvis vaeva näha, need näevad ka loomulikus ilus piisavalt pidulikud välja.

Hea nipp, kuidas teleri- või arvutimängusõltlased jõuluaskeldustesse ja kuusepuu kaunistamisesse kaasata, on juhtpulte meenutavate ehete kasutamine. Kuigi Gearlog esitleb laserlõikuse abil valmistatud pulte ja kontrollereid meenutavaid ornamente, võib neid kodus valmistada kartongist kääride ja noa abil.

Pilte saad vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles