Eesti eurosaadikud pööravad Nordic Aviationile selja

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Aviationi esimene lennuk.
Nordic Aviationi esimene lennuk. Foto: Liis Treimann

Enamik Eesti europarlamendi saadikutest eelistab võimaluse korral lennata Nordic Aviationi asemel mõne muu lennukompaniiga, kuna nad leiavad, et suhe kõrge hinna ja madala kvaliteedi vahel on röögatu.

Euroopa Parlamendi saadik Yana Toom ütles eelmisel nädala eetris olnud saates «Kahekõne», et ta põhimõtteliselt ei lenda Nordic Aviationi lendudega, mistõttu kasutab ta Finnairi teenuseid, kes pakuvad lende läbi Helsingi, vahendab ERR uudisteportaal.

«Ma ei lenda nendega [NAGiga] kahel põhjusel - nad käituvad ebaausalt Eesti pilootidega ja nad ei jõua kunagi õigel ajal kohale,» väitis Toom.

Ka Indrek Tarand tunnistas, et võimalusel väldib kodumaise lennufirma lende. «Olles kursis Adria Airwaysi finantsilise olukorraga ning teenuse kvaliteediga, olen väga rahul, et kasutan enamasti maailma paremuselt teist eestikeelset lennuliini ehk Finnairi,» ütles ta.

«See, et ma enam Nordic Aviationi Groupi teenuseid ei kasuta, pole õige, sest mis meil üle jääb: me oleme sundseisus ja ma olen seda varemgi öelnud, et see on äärmiselt häiriv, et need lennud jäävad pidevalt hiljaks,» ütles sotsiaaldemokraatliku erakonna eurosaadik Marju Lauristin.

NAGi juhatuse liige Erik Sakkov palub aga klientidel anda kompaniile veel natuke aega, sest ettevõte on veel väga noor ning kõik teenused pole veel täismahus välja arendatud.

Refereeritud artiklit loe täismahus ERRist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles