Tere võlausaldajad: usalduse taastamine on esmatähtis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Tere piimaveok.
AS Tere piimaveok. Foto: Elmo Riig / Sakala

Põllumeeste keskliidu juht Vahur Tõnissoo kutsus eile põllumajandus-kaubanduskotta kokku kohtule saneerimisavalduse esitanud Tere piimatööstuse võlausaldajad, Tere esindaja ja saneerimisnõustajad, et arutada läbi kõige põletavamad küsimused.

EPIKO juht Üllas Hunt võtab kokku piimatootjate omavahelistes aruteludes kõlama jäänud kahtlustused, et Tere saneerimisavaldus on lihtsalt püüe omale võlgade tasumisel aega juurde võita, aga kiired lahendused on just need, mida piimatootjad praegu vajavad, sest raha tehtud töö ja lüpstud piima eest on ju Tere käes kinni, vahendab Äripäev

Suurt muret tunnevad tootjad selle üle, millal võib saneerimisprotsess muutuda pankrotimenetluseks. «Mitte enne, kui kohus on kinnitanud saneerimiskava,» rahustab saneerimisnõustaja Marko Kaevando. 

Tere nõukogu esindaja, jurist Allan Viirma kinnitab, et usalduse taastamine tootjate ja Tere vahel on ka suurtööstuse huvides. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles