Bauhof: lumelabidate põuda pole

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fiskarsi lumekoristusvahendid kaovad Bauhofi poodidest kõige kiiremini.
Fiskarsi lumekoristusvahendid kaovad Bauhofi poodidest kõige kiiremini. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kuigi Tarbija24-ni on jõudnud mitemete poeskäijate kaebused, et poodidest on lumelabidad otsas, ütleb ehitus- ja aiakaupu müüva poeketi Bauhof esindaja, et labidad on müügil ja varud täienemas.

«Meie Tallinna kaupluses on ka täna saadaval valik lumelabidaid, jääraudu ja muud lumetõrjeks vajalikku ning uued tarned on ka teel,» ütles Bauhofi turundusjuht Sigre Parm.

Parm kiitis ka põhilisi talvekauba tarnijaid – Tooma Tööriista, Toolmargetingi, Aluojat ja teisi, sest tänavu on nad tegutsenud äärmiselt operatiivselt ja paidnlikult. «Talvekaup liigub nii meie kui ka nende transpordiga ja vajadusel isegi DHLi kulleritega. Samuti oleme alustanud ka ise lumelabidate importi Euroopast,» avaldas Parm.

Siiski tunnistas ta, et need ostjad, kes otsivad näiteks Fiskarsi labidaid ja sahkasid, ei pruugi alati saada, mida soovivad.

«Enimnõutud on jätkuvalt Fiskarsi lumetõrjetooted, eriti sahad ja labidad, mis kaovad kohe müüki jõudes. Põhjuseks on siin kuuldavasti aga lausa asjaolu, et tehas töötab küll täisvõimsusel, kuid kaupa ei jõuta kõikide Põhjamaade tarbeks sel aastal toota,» rääkis poeketi esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles