Maarahvas pole postkontori sulgemisega rahul

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post
Eesti Post Foto: Urms Luik/Pärnu Postimees

Käesoleva aasta 9. märtsist pole Puurmani inimestel Jõgevamaal enam kohalikku postkontorisse asja, sest Eesti Post ehk uue nimega Omniva on otsustanud selle uksed jäädavalt kinni panna, koondamisteate on juba ka ainuke kohalik töötaja kätte saanud.

Põltsamaa lähedal elav Liisa-Mariele, kes on ühel tööpäeva keskpäeval tulnud postikontorisse klienditeenindajale lilli tooma, on meeltmööda, et ta saab postkontorist osta ajalehti-ajakirju, raamatuid, kinkekotte, šokolaaditahvleid, vajadusel isegi tasse ja plaastreid ning söetablette, vahendab Vooremaa.

Paki järele tulnud proua, kes suure portsu õnnitluskaarte ostab, lisab, et inimesed peaksid hakkama postkontori sulgemise vastu allkirju koguma. «Meil on postkontorit vaja,» kinnitab oma nime avalikustamisest mitte huvitatud naine.

Temaga nõustub kohe järgmine kohalik, kes nendib, et ühendus Jõgeva ja Põltsamaaga on väga vilets: «Kust me nüüd oma pakke kätte hakkame saama!»

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Vooremaast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles