Väikevalla elanikud muretsevad postkontori sulgemise pärast

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

9. märtsist pole Puurmani inimestel enam kohalikku postkontorisse asja, sest Eesti Post ehk uue nimega Omniva on otsustanud selle uksed jäädavalt kinni panna. Ainus kohalik töötaja on koondamisteate juba kätte saanud.

Puurmani vallavanema Margus Möldri sõnul käis möödunud aastal vallas Eesti Posti ehk uue nimega Omniva esindaja ja pakkus, et vald võiks oma ruumidesse postipunkti rajada, vahendab Vooremaa. Vald polnud tookord nõus seda enda peale võtma ja seejärel leppisid postifirma inimesed kokku tolleaegse Põltsamaa majandusühistu ehk nüüdse Coop Põltsamaaga.

Vald on saanud Põltsamaalt vastuse, et Coop Eesti teeb lepingu Eesti Posti ehk Omnivaga ja eeldab, et leping on sõlmitud, kuid tunnistab, et ei tea, kuidas kõik tegelikkuses toimima hakkab.

«Mulle teeb muret, kuidas müüjad vorsti müüvad ja makse vastu võtavad ja juba praegu tekivad kaupluses järjekorrad,» lausus Möldri.

Tema sõnul on halb, et maapiirkonnas kaob jälle midagi ära. «Meie elu on sinnamaani jõudnud, et maal pannakse asutusi ja teeninduspunkte ainult kinni ja elu maal kogu aeg vaikselt sureb,» märkis Möldri.

Refereeritud artiklit saab lugeda Vooremaast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles