Michal: uute parvlaevade ehitus on kümmekond päeva graafikust ees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal
Kristen Michal Foto: Jaanus Lensment

Majandusminister Kristen Michal kinnitas riigikogu ees, et tänase seisuga on nelja uue parvlaeva ehitustööd kümmekond päeva graafikust ees, mistõttu pole ka teenuse osutamine alates oktoobrist ohus.

Türgi Sefine laevatehase esimese laeva lepinguline valmimise tähtaeg on 1. juuli ja teise laeva valmimise tähtaeg on 15. august, vahendab ERR

Poola Remontowa laevatehase esimese laeva lepingus on valmimise tähtaeg 1. august ning teise laeva valmimise tähtaeg on 1. september.

Michal ütles keskfraktsiooni saadikute arupärimisele vastates, et vaatamata sellele peab olema valmis ka ettenägematuteks olukordadeks ning omama tagavaraplaane.

Michal rõhutas, et ettenägematusteks peab valmis olema ka praegune vedaja Väinamere Liinid, kes peab omama plaani, kuidas osutada teenust siis, kui üks laevadest rikke tõttu liinilt maas on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles