Päevatoimetaja:
Sander Silm

Tuntud ketšupist kadus tärklis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Artikli foto
Foto: SCANPIX

Lisaks pakendile uuendas Põltsamaa Felix ka tomatiketšupi koostist ning nüüd on need tärkliseta.

Uus tehnoloogia andis võimaluse ka ketšupiretsepti  täiustamiseks,  suurendatud on tomatipastasisaldust, teatas Põltsamaa Felix.  Samuti on  Felixi tomatiketšup säilitusainete ja nüüd ka tärklisevaba.

 «Uue mitmekihilisest PET plastist ketšupipudeli tootmisel kasutatakse varasema pudeliga võrreldes viis protsenti  vähem plastikut, tänu millele on vähenenud pakendi ökoloogiline jalajälg,» teatas Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.

Felixi tomatiketšupi uue pakendi külgedel on kerged kurvid, mis teevad pudeli keskosa kitsamaks ja käes hoidmiseks mugavamaks. Tänu uuele laiemale korgile seisab pudel stabiilselt ka  tagurpidi, saamaks kätte viimse kui tilga ketšupit.

Artikli foto
Foto: Põltsamaa Felix
Tagasi üles