![Küpsetatud kana](http://f9.pmo.ee/hZAf32fH0XuOXASNcxwIYgwK6A8=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2009/04/04/158584t1hf2e6.jpg)
Vastupidi uskumusele, et kana jõululaual pakkuda ei tohi – see toovat vaesuse majja –, soovitab linnulihablogi pidaja Ragne Värk algajale kokale valida jõululinnuks just kana.
Vastupidi uskumusele, et kana jõululaual pakkuda ei tohi – see toovat vaesuse majja –, soovitab linnulihablogi pidaja Ragne Värk algajale kokale valida jõululinnuks just kana.
«Kõige lihtsam on algajal perenaisel valmistada traditsioonilist kana, talle järgneksid võrdselt kalkun ja part ning kõige rohkem tööd on hanega,» rääkis Värk Õhtulehele.
Kana küpsetamiseks andis ta aga järgmised nõuanded: