Rahvusvaheline finantshai palkab Eestis 100 IT-spetsialisti

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
arvato logo
arvato logo Foto: Kuvatõmmis

Rahvusvaheline finantsettevõte arvato Financial Solutions avab järgmisel nädalal Eestis oma uue IT-arenduskeskuse ja palkab siin sadakond IT-töötajat.

Pärnu mnt 102C ärihoones asuma saav uus keskus hakkab ettevõttele pakkuma IT-tuge, aidates luua ja toetada arvato ülemaailmseid süsteeme. Plaanitud 100 IT-spetsialisti palkab ettevõte Eestis järgneva kolme aasta jooksul.

Lisaks sõlmib arvato koostöölepingu Tallinna tehnikaülikooliga, et erinevate algatuste kõrval pakkuda  praktikavõimalusi ülikooli tudengitele.

arvato Financial Solutions on rahvusvaheline finantsteenuste pakkuja ning osa Bertelsmann grupist. Ettevõttel on üle 7000 töötaja 22 riigis ning haldab umbes 10 000 klienti.

Ettevõte on spetsialiseerunud peamiselt teenuste pakkumisele jae- ja elektroonilisele kaubandusele ning telekommunikatsiooni, kindlustuse, panganduse ja tervishoiu sektoritele. See teeb ettevõttest Euroopa kolmanda suurima integreeritud finantsteenuste pakkuja.

Tallinna arenduskeskus avatakse 11. veebruaril.

Tegemist on juba teise rahvusvahelise suurettevõttega, mis viimastel kuudel Eestis oma arenduskeskuse on avanud. Detsembris teatas enam kui kuue miljardi dollari suuruse netokäibega India ettevõte HCL Technologies, et avab Tallinnas Ülemiste City Karl Papello majas firma regionaalse keskuse, mis hakkab IT-teenuseid pakkuma kogu Euroopale. Kusjuures sadakonnast töötajast pooled värvatakse Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles