Laulasmaa spaa krunt ligi 100 miljoniga sundmüügis

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praeguseks enam kui pool aastat suletud olnud Laulasmaa spaakompleksi operaator ja juhtkond vahetus korduvalt, kuid selle omanikuks jäi ikka ettevõtja Tõnu Laagi omanduses olev AS Fablio.
Praeguseks enam kui pool aastat suletud olnud Laulasmaa spaakompleksi operaator ja juhtkond vahetus korduvalt, kuid selle omanikuks jäi ikka ettevõtja Tõnu Laagi omanduses olev AS Fablio. Foto: SCANPIX

Kohtutäitur müüb 96 miljoni kroonise alghinnaga krunti Laulasmaal, mil asub mitmeid kordi pankrotistunud Laulasmaa spaa.

Enampakkumine korraldatakse, et SEB pank saaks tagasi oma võla, mille suurus on samuti 96 miljonit krooni. Lisaks on krundile seotud 20 miljoni kroonine hüpoteek ASi Krenno kasuks.

Keila vallas, Laulasmaa külas asuv kinnistu kuulub ettevõttele Fablio, mille omanik on Tõnu Laak, kelle juhtimise all on krundil asuv spaa mitmeid kordi pankrotistunud ning siis jälle ellu äratatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles