Jõulueelne ostutuhin kogub järjest tuure

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluehted.
Jõuluehted. Foto: Tallinna Kaubamaja

Ajal, mil esimene advent vaevalt seljataha jäänud, kogub jõuluostude tegemine päev-päevalt aina enam hoogu, kuigi kauplused prognoosivad suuremat sisseostude tegemist just detsembri teises pooles.

Saaremaa kaubamaja juhataja Tiiu Pensa sõnul ostavad inimesed praegu nii jõulukaunistusi kui ka kingitusi täitsa hoogsalt ja kuna talv juba tuli, siis ostetakse palju talvehooaja kaupa, kuigi tõeline poodlemine alles algab, kirjutas Saarte Hääl.

«Mida aasta edasi, seda rohkem nihkub ostmise aeg sinna kanti (vahetult enne jõule),» tähendas ta ja lisas, et detsembri viimane nädal on tavaliselt kõige pingelisem.

Saare Selveri juhataja Iige Laes rääkis, et Selveri müügihitt on hetkel šokolaadidega advendikalendrid, mis läksid enne esimest adventi väga hästi kaubaks, ja jõulutoodetest on aga populaarseimad küünlad, piparkoogid ja piparkoogitainas.

Rimi kaupluse kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats rääkis, et jõulutooted on Rimis müügil tegelikult juba oktoobrikuust peale ja kauplustest tulnud info kohaselt võib öelda, et jõulutoodete müük on hoogustunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles