Kindlustusselts kontrollib avariiremondi läbinud autosid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remont
Remont Foto: SCANPIX

Esimese Eesti kindlustusseltsina pakub Ergo oma kaskoklientidele võimalust avariiremondi läbinud sõidukid koos üle kontrollida.

Mõnel juhul soovib autoomanik kontrollida, milliseid töid autol teostati, aga ei soovi seda teha tööde teostaja juures. «Me soovime, et kliendil oleks võimalus küsida, mida ja miks tema autoga remonditöökojas tehti,» selgitas Ergo kahjukäsitluse osakonna juhataja Caterina Lepvalts.

Kindlustusseltsi esindajaga vaadatakse üle remondi eelarve ja võrreldakse seda auto juures tehtud töödega, vahendab kindlustusselts. Aastas käib Ergo kaskokindlustusega autosid Eestis remondis tuhandeid. Ainuüksi möödunud aasta detsembris jõudis seltsi üle 600 kaskokindlustuse juhtumi. Täiendavat kindlustunnet soovivad ennekõike juhid, kes ise autoremondist palju ei tea.

Lepvaltsi sõnul teeb kindlustusfirma koostööd vaid usaldusväärsete remonditöökodadega. Suur osa neist on pikaajalised koostööpartnerid, kus autoomanikke hästi koheldakse. Kaskokindlustuse sõlminud kliendile on täiendav kontroll Ergo Tallinna kahjumajas tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles