Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Muhu leivameister jätkab Eesti vallutamist

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Foto: Kristjan Teedema

Kuna nõudlus Muhu pagaritöökoja leiva järgi on suur, tuleb selle filiaale üle Eesti aina juurde.

«Jah, tuleb vastavalt nõudlusele tegutseda,» sõnas Meie Maale Muhu Leiva omanik ja abipagar Martin Sepping. «Inimesed tahavad ju värsket, sooja leiba, seetõttu peab pagaritöökoda asuma võimalikult kodu lähedal.»

Möödunud aasta lõpus toimus pagarikoja avamine Tartus, tänavu märtsis avavad Muhu pagarid uue koja Tallinnas Pirital.

Tagasi üles