Päevatoimetaja:
Sander Silm

Pitsagigantide heitlus: kas valida eestlane, ameeriklane, itaallane või venelane?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Postimehe pitsatestis osalesid (ülevalt vasakult): Peetri pitsa, Americana pitsa, Dodo pitsa ja Attimo pitsa
Postimehe pitsatestis osalesid (ülevalt vasakult): Peetri pitsa, Americana pitsa, Dodo pitsa ja Attimo pitsa Foto: Eero Vabamägi

Kuigi koostisosad on kõigil samad – tainas, tomatipasta, täidis ja juust –, maitsevad eri köökide pitsad ometigi väga erinevalt. Postimehe toimetus võttis maitsmiseks ette pitsade maailma eestlase, ameeriklase, itaallase ja venelase. 

Pitsad tellisime Pizza Americanast, Peetri Pizzast, Attimost ja Dodo Pizzast. Selleks et kõikidel pitsadel oleks testis võrdsed võimalused, lasime valmistada võimalikult sarnase kattega road: kaste, juust, sink ja ananass.

Tagasi üles