Lumelisa nõuab head lumelabidat

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Viimastel nädalatel maha sadanud rohke lumi on poodi lumelabidat ostma ajanud laisemadki peremehed, kel see tööriist veel kodus miskipärast puudus.

Lumelabidate valik saare kauplustes on üsna suur: saadaval on nii kitsamaid kui ka laiemaid, nii kergemaid kui ka raskemaid ning nii metallist kui ka plastikust labidaid, kirjutab Hiiu Leht. Praeguse kerge lume puhul on parimaks abiliseks aga lumesahad.

Hiiumaa Coop ostujuht Ruta Tammeveski rääkis, et Hiiu Konsumis on müügil kolme sorti lumelabidaid, lisaks veel laste lumelabidad ja isegi laste lumesahk. Ta märkis, et enim ostetakse just laste lumelabidaid.

Hiiumaa Selveri juhataja Terje Kaibald ütles, et kõige populaarsem on olnud Fiskarsi lumelabidas. «Kui soovite osta lumelabidat, mis aastaid vastu peaks, tasuks kaaluda kvaliteetsema tööriista ostu,» kõlas tema soovitus.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Hiiu Lehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles