Postipunkti sulgemine ärritas alevielanikke

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva postipunkt.
Omniva postipunkt. Foto: Arvo Meeks

Risti postipunkt sai Krooningi tankla hamburgerikioskis tegutseda veidi üle poole aasta - 24. märtsist 9. oktoobrini - seejärel läksid Omniva ja kioskit pidava Westoili teed lahku.

Läänemaal asuva Risti aleviku elanik Erika oli tige seepärast, et jõulukaardid jäid saatmata, sest postmarki polnud kuskilt osta, kuna 82-aastane ei lähe postmargi pärast Haapsallu, kirjutab Lääne Elu.

«Kaebusi oli palju ja tekkis palju konflikte,» teadis Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus põhjust, miks postipunkt bensiinijaama kioskis kinni pandi.

«Risti postipunkt suleti 9. oktoobril, sest koostööpartner ei suutnud postiteenuseid kvaliteetselt osutada,» selgitas Omniva kommunikatsioonispetsialist Mattias Kaiv, kuid jättis sulgemise põhjuse täpsustamata. Ta lisas, et Omniva siiski otsib Ristil sobivat koostööpartnerit postipunkti avamiseks.

Hamburgerikioskit pidava Westoili juhataja Maarja Visnu ütles, et tülisid siiski polnud ning prooviperioodi jooksul leiti, et soovitakse keskenduda pigem oma tööle.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles