Selver plaanib veebipoe teenusega Tallinnast välja laieneda

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes

Kahe kuu eest käivitunud Selveri veebipoe hea algus viis poeketi mõttele tulevikus teenust üle Eesti laiendada.

«Oleme kahe kuuga saavutanud taseme, mida täiendavate transpordivõimalusteta on raske oluliselt kasvatada. Samuti julgustab hea algus meid tulevikus laiendama teenust lisaks Tallinna ja lähiümbruse kõrval ka teistesse piirkondadesse, kuid konkreetseid linnu ja laienemise teokssaamist on praegu veel vara nimetada,» ütles Selveri kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid.

Tarbijapoolne huvi teenuse laienemise vastu on see-eest Erilaiu väitel püsivalt suur ning e-Selveril on tekkinud hulk püsikliente.

Samuti ületab e-poe keskmine ost kordades tavakaupluse keskmist ostu. «Suur osa klientidest arvestab ostukorvi tooteid valides kindlasti sellega, et ostusumma ületaks 39,99 eurot, millega kaasneb kaupade tasuta kohaletoimetamine,» selgitas Erilaid.

Palju kojutellitavaid tooteid ostetakse e-Selverist suurpakendites, samuti ostetakse suuremas koguses köögi- ja puuvilju kui tavapäraselt. Rohkesti satub e-poe ostukorvi ka gurmeetooteid, Selveri Köögi toodangut ning tervisetooteid. Palju ostetakse mänguasju, lastetoitu ja muud lastele vajalikku.

Lisaks lähevad hästi kaubaks tavapoeski populaarsed banaanid, mandariinid, piim ja piimatooted ning liha– ja kalatooteid. «Lihatoodete osas saab öelda, et tavapoega võrreldes eelistatakse internetist tellida enam kala- ja linnuliha ning viimase osas lisaks kanale märkimisväärselt palju parti ja hane,» lisas Erilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles