24/7 pangaülekandeid pakkuv TransferFast kaasas 150 000 eurot investeeringuid

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TransferFast
TransferFast Foto: Kuvatõmmis

Kiireid pankadevahelisi rahaülekandeid vahendav startup-ettevõte TransferFast kaasas aasta esimestel päevadel lõppenud teise investeeringute vooruga investoritelt 150 000 eurot ning plaanib selle toel laienemist välismaale.

Tallinnas Tehnopolis tegutseva ettevõtte teatel on koos möödunud kevadel saadud investeeringuga tänaseks investoritelt kaasanud 250 000 eurot.

TransferFast pakub kiireid pankadevahelisi ülekandeid Swedbanki, SEB, Nordea, Danske, Krediidipanga ja LHV pangakontode vahel. Keskmine ülekande kiirus jääb viie minuti kanti ning  teenus on kasutatav 24 tundi päevas ning 7 päeva nädalas. Keskmine ülekantav summa jääb 100 euro kanti.

«Saadud investeeringut kasutame organisatsiooni arendamiseks, teenuse käivitamiseks äriklientide jaoks ning laienemiseks väljapoole Eestit,» ütles ettevõtte tegevjuht ning kaasasutaja Sergo Ulpus.

Teiste seas on TransferFasti ingelinvestoritena toetanud Forbesi aasta ettevõtjaks nimetatud Indrek Prants ning Tele2 Eesti tegevdirektor Argo Virkebau. Mõlemad investorid seavad TransferFastile suured lootused, Virkebau arvab, et ettevõtte on ühel päeval väärt vähemalt 100 miljonit eurot.

«Mulle meeldib, et TransferFast pakub teenust, mis ei tule kellegi ega millegi arvelt, vaid seeläbi täidetakse üks lünk, mis suurte pankade liigse reguleerituse tõttu paratamatult tekkinud on,» kommenteeris Prants TransferFasti investeerimist.

Argo Virkebau sõnul on Transferfasti tiim kogenud ja oluliselt tugevam, kui enamikel iduettevõtetel.

«Minu jaoks on tähtis, et tiim on varasemalt ehitanud üles toimiva äri ning teinud ka eduka exiti. Samuti on TransferFasti tiim tõestanud, et võivad keskenduda ühele ärile aastateks, mitte ei tüdine sellest esimeste tagasilöökide korral,» ütles Virkebau.

TransferFasti kasutajale on teenuse kasutamine sama lihtne, kui internetipanga külastamine. Kasutajaks registreerimine käib ID-kaardi vahendusel transferfast.eu lehel.

TransferFast on Eesti ettevõte, mis käivitas oma teenuse möödunud aasta oktoobris ning sellele on tegevusloa väljastanud finantsinspektsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles