Perioodika tellimine e-keskkonnas kasvab

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkontor.
Postkontor. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ajalehtede ja ajakirjade tellimuste vastuvõtt e-keskkonnas on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvanud üle kümne protsendi, samal ajal langeb postiasutustes vastu võetud tellimuste maht.

«Eesti Posti postiasutustes vormistatud tellimused moodustavad kogu perioodika tellimuste vastuvõtust ligi 25 protsenti, kuid postkontorites vormistamise osakaal on üldjoontes langev ning meie soov on suunata kliente kasutama rohkem e-keskkonna võimalusi,» rääkis infologistikadivisjoni juht Toomas Türk.

Eesti Posti e-teenindusest saab tellida üle 200 Eesti väljaande ning tellimuse eest saab tasuda internetipangas või krediitkaardiga.

Samuti saab tellimust esitada postkontorites, kus Türgi kinnitusel on olemas ajakirjanduse tellimise kataloog, milles on toodud Eesti Posti kaudu tellitavad väljaanded.

Eelmisel aastal võeti Eest Posti postiasutustes ja e-keskkonnas vastu üle 260 000 tellimuse ajalehtedele ja ajakirjadele.

Eesti Postil on 391 postiasutust üle riigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles