Tallinnas pole eurokalkulaatorid veel kõigini jõudnud

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurokalkulaator.
Eurokalkulaator. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi eelmisel nädalal teatas Eesti Post, et eurokalkulaatorite kättetoimetamine on lõppenud ja need on jõudnud pea kõigisse postkastidesse, siis vähemalt Tallinnas leidub endiselt majade kaupa kohti, kuhu need jõudnud pole.

Rahandusministeeriumi projektijuhi Ingvar Bärenklau sõnul võtab Eesti Post kõikidelt vastu avaldusi selle kohta, kui kandes on olnud mingi probleem. Tema sõnul on sageli probleemiks olnud see, et postkastid on liiga väikesed ning kalkulaatorid ei mahu sisse, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Lasnamäelt Eesti Posti peakontorisse selgust nõudma tulnud Paasiku tänava elanikku Milla Odrest aga ajas jutt liiga väikeste postkastidest lausa naerma, sest kui suured ajakirjad mahuvad kasti, peaks tema sõnul sinna mahtuma ka keskmine ümbrik.

Eesti Posti kommunikatsioonijuhi Inge Suderi kinnitusel toimub eurokalkulaatorite järelpostitus järgmisest nädalast kuni detsembri alguseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles