Eesti idufirma GoWorkaBit kasvas mullu üle 300 protsendi

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoWorkaBiti asutajad Gerli Veermäe, Kei Karlson ja Ethel Voites on kindlad, et suudavad inimesi paindlikumalt tööle harjutades ettevõtete tööjõumuresid lahendada.
GoWorkaBiti asutajad Gerli Veermäe, Kei Karlson ja Ethel Voites on kindlad, et suudavad inimesi paindlikumalt tööle harjutades ettevõtete tööjõumuresid lahendada. Foto: Peeter Langovits

Valdaval osal idufirmadest ei lähe kaugeltki hästi ja ideed kipuvad hääbuma juba enne ettevõttele korraliku hoo sisse saamist, kuid lühiajalisi tööotsi vahendav Eesti idufirma GoWorkaBit ei kuulu kindlasti selliste näidete ritta - ettevõte kasvas eelmisel aastal enam kui 300 protsendi ja kasvatas oma aastakäibe 430 000 euroni.

Tänaseks on GoWorkaBitiga litunud 47 000 Eesti kasutajat. Peamiselt on tegemist inimestega, keda innustab soov ise valida, millal ja millist tööd nad teevad.

Ettevõtte kaasasutaja Kei Karsloni sõnul on peamised valdkonnad, kus ettevõtted tööd ampsudena pakuvad, klienditeenindus ja logistika. 1300 liitunud tööandja seas on sellised suurettevõtted nagu Statoil, Prisma, ABC Supermarkets, Sokos Hotels ja Daily Restaurants. Lisaks kohalikud pruulikojad, kohvikud, väiketootjad ning kauplused.  Vahendatud on rohkem kui 100 000 tunni jagu tööotsi.

Alanud aasta plaanide kohta ütles GoWorkaBiti tegevjuht Kristjan Vanaselja, et soov on Eesti müügikäive kasvatada miljoni euroni.

«Soovime olla jätkuvalt abiks ettevõtetele paindlikul tööjõukasutamisel ja teha õnnelikuks need inimesed, kes soovivad töötada just siis, kui neile sobib, ja kohas, mis just hetkel meelepärane on,» sõnas Vanaselja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles